Tisk

Informace o zpracování osobních údajů

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Identifikace správce:

Altis Group spol. s r.o.

  • se sídlem Žerotínova 901/12, Břeclav 69002
  • IČ 60739771
  • DIČ CZ 60739771
  • společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u krajského soudu v Brně, 
  • spisová značka C 18229 

V souladu s ustanoveními nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „Altis Group“) jako správce zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • jméno 
  • příjmení 
  • titul 
  • údaje o adrese 
  • veškeré kontaktní údaje

pro účely:

  • zařazení do databáze zákazníků společnosti, k marketingovým účelům včetně přímého marketingu a reklamy, rozeslání nebo oslovení prostřednictvím automatického telefonního systému, telefaxu, elektronických prostředků a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků 

To vše také v souladu s Nařízením a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a to vše do té doby, než ukončím spolupráci se společností Altis Group či dokud jí nesdělím, že již se zpracováním osobních údajů nadále nesouhlasím. 

Neposkytnutí údajů může znamenat, že nebudete dostávat informace o výhodných nabídkách společnosti Altis Group.  Rovněž  komunikace s námi v případě neposkytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů může být značně ztížena. Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru tímto na vědomí, že správcem osobních údajů ve smyslu Nařízení je výše uvedená společnost Altis Group.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením od společnosti Altis Group  právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům
  • požadovat opravu či výmaz mých osobním údajům
  • požadovat omezení zpracování
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost osobních údajů

Veškeré informace o mých právech jsou dostupné na webových stánkách www.altisgroup.cz.

Byl/a jsem také poučen/a, že mám právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat a to jedním z těchto způsobů:

  • písemným úředně ověřeným sdělením doručeným na adresu sídla jméno 
  • užitím formuláře na webových stránkách www.altigroup.cz

Odvolání souhlasu je účinné okamžikem jeho doručení společnosti  Altis Group. Také mám právo podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Souhlasím dále s tím, že poskytnuté osobní údaje mohou být poskytnuty třetím stranám, zejména subjektům, se kterými společnost Altis Group s.r.o. spolupracuje pro plnění smluvních povinností, jako jsou např. obchodní partneři, oblastní manažeři a jejich asistenti, marketingové společnosti, direct mailing, společnosti zabývající se správou pohledávek, finanční instituce a podobně, a to i v případě, že budou údaje poskytnuty do zahraničí.